Dankzij hun grote stock ben ik snel geholpen.

Dankzij hun grote stock ben ik snel geholpen. De reden waarom slechts 4 sterren : de kwaliteit van de rubberen stofhoezen is niet meer wat het zou moeten zijn. Te snel stuk. Maar dat ligt niet aan Aanhangwagendirect, maar aan de fabricant.

Zeer snelle levering, goede support via whatsapp

Zeer snelle levering, goede support via whatsapp

Prima producten voor een faire prijs. Snelle verzending en duidelijke info.

prima ervaring van bestelling op het net, vragen stellen onderweg als het ontvangen van de produkten

altijd snel en vakkundig advies en in om te kijken naar een passende oplossing. Plus als de zaken opgestuurd worden prima snelheid van verzenden !!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Goed advies als je vragen hebt over de producten die je nodig hebt.

Uitstekende service

Een aantal producten besteld. Dezelfde dag nog verstuurd. Maar omdat PostNL er een chaos van maakt met het bezorgen , contact opgenomen met aanhangwagendirect. Door Bas uitstekend geholpen. Uiteindelijk alles in huis gekregen en de producten zijn van goede kwaliteit.

Super snelle correspondentie

Email contact verliep soepel

Prima bedrijf

....

Snelle en correcte verpakking en verzending

Gisteren voor 17.00 een bestelling geplaatst. Zou vandaag na 15.00 opgehaald kunnen worden op het Post.nl punt, maar was er vanmorgen al! Netjes en goed verpakt. Complimenten! Fijn zaken doen hier. En ze hebben er van alles en nog wat voor aanhangers en dergelijke.

super service en goede nette prijzen

snelle reactie op mijn vragen.

Heel bijzonder,door een computer geholpen te worden en precies weet wat ik nodig hebt.

Goed geholpen.

vriendelijk en goede service

Altijd bereid om te helpen zelf al heb je zelf een fout gemaakt bij je bestelling.

Zeer behulpzaam. Denken met je mee. Top!

Telefonisch contact gehad met Ramon. Behulpzaam en meedenkt in mijn probleem. Snel en goed verpakt geleverd. Zeer blij mee

Goede service en goede communicatie zeer tevreden

Snel en goed advies

Snel en goed advies

Via chatrobot prima geholpen

Een vraag gesteld aan de chatrobot,Dit ging buiten verwachting goed. Nu kan ik het bestelde afhalen en scheelt me verzendkosten

Vriendelijk mensen goed geholpen

goede service snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en tegen een scherpe prijs. Toen bleek dat ik de verkeerde velgen had besteld werd ik meteen geholpen en uitgelegd welke ik wel moest bestellen

Super service.

Voor de keuring van mijn ouder boottrailer had ik wat documentatie nodig. Dit hebben ze heel snel kunnen opvragen bij de leverancier aan de hand van foto’s. Binnen een dag had ik de benodigde papieren.

Très professionnel

Service super rapide et très efficace merci

Complete neuswiel set - 48 mm - bestaande uit neuswiel, neuswiel klem en bevestigingsmaterialen

Alles netje optijd bezorgd en alles past > gewelding voor de onhandige knutselaar even de toegestuurd video bekijken en neus zit binnnen 10 min gemoteerd:)TOP!

Ik had twee wielen besteld voor mijn vouwcaravan. Deze waren niet op voorraad en het zou tot vijf werkdagen duren om deze te leveren. Ik deed mijn bestelling op een zaterdag en dinsdagmiddag werden ze al geleverd. Helemaal top!

Super goed service

Goeie service

Prima geholpen

Gereageerd zeer snel en komt met diversen oplossing

Direct juiste contact

Adequaat handelen en juiste info

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop voor alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk zorgen voor een vertrouwd betrouwbare samenwerking en langdurige klantrelatie.